Obeležavanje Nacionalnog dana bez duvanskog dima

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Povodom obeležavanja Nacionalnog dana bez duvanskog dima, nastavnica biologije je učenike naše škole, članove vršnjačkog tima, upoznala sa glavnim sastojcima, neželjenim dejstvima i posledicama duvanskog dima, kao i sa vrstama zavisnosti i efekata na organizam prestankom pušenja. Članovi vršnjačkog tima će ovo saznanje preneti na svoje vršnjake i tako podići njihovu svest o štetnim dejstvima duvanskog dima.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Kao i prethodnih godina, nastavnici stranih jezika potrudili su se da obeleže Evropski dan jezika koji se slavi 26. septembra. U petak 24. septembra 2021. organizovano je takmičenje za Pesmu Evrovizije na kojem su učenici trećeg, šestog, sedmog i osmog razreda predstavljali razne evropske zemlje i pevali na engleskom, francuskom, ruskom, španskom i ukrainskom jeziku.

detaljnije »

Nastava na daljinu

U nastavi na daljinu, učenici petog razreda su na temu “Omot za moju knjigu, bajku iz mašte”, likovna kultura, predstavili kako funkcioniše na daljinu njihova mašta i kreativnost. Bezbroj divnih ilustracija i likovnih radova na zadatu temu, govore o talentu i bezgraničnoj mašti naših malih umetnika.

detaljnije »
Scroll to Top