Povodom predstojećeg praznika Uskrsa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Povodom predstojećeg praznika Uskrsa, učenici prvog razreda su se potrudili da sebi,svojim roditeljima i učiteljima ulepšaju ove predpraznične dane. Tom prilikom su, na časovima srpskog jezika, matematike, sveta oko nas, likovne kulture, projektne nastave i vannastavnih aktivnosti, ali u kućnim uslovima, pripremili ukrase za ovaj veliki praznik. Pokazali su veliku kreativnost,strpljenje i upornost, a njihove učiteljice su to predstavile prigodnim kolažima.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Kao i prethodnih godina, nastavnici stranih jezika potrudili su se da obeleže Evropski dan jezika koji se slavi 26. septembra. U petak 24. septembra 2021. organizovano je takmičenje za Pesmu Evrovizije na kojem su učenici trećeg, šestog, sedmog i osmog razreda predstavljali razne evropske zemlje i pevali na engleskom, francuskom, ruskom, španskom i ukrainskom jeziku.

detaljnije »

Nastava na daljinu

U nastavi na daljinu, učenici petog razreda su na temu “Omot za moju knjigu, bajku iz mašte”, likovna kultura, predstavili kako funkcioniše na daljinu njihova mašta i kreativnost. Bezbroj divnih ilustracija i likovnih radova na zadatu temu, govore o talentu i bezgraničnoj mašti naših malih umetnika.

detaljnije »
Scroll to Top