125 година постојања

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Наша школа је у петак, 20.децембра 2019.године прославила рођендан, 125 година свог постојања. Програм је одржан у Краљевачком позоришту: изведена је представа под називом „Школа кроз векове“, у којој су учествовали бивши и садашњи ученици Школе. У представи је на модеран и интересантан начин предочен развој наше школе од почетака до данашњих дана. Након представе, уследио је главни део програма, представљање монографије „Традиција кроз векове“, а у чему су учествовали др Драгољуб Даниловић, професор историје, Ана Гвозденовић, књижевни критичар и Toмислав Симовић, најстарији живи ученик Школе.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Као и претходних година, наставници страних језика потрудили су се да обележе Европски дан језика који се слави 26. септембра. У петак 24. септембра 2021. организовано је такмичење за Песму Евровизије на којем су ученици трећег, шестог, седмог и осмог разреда представљали разне европске земље и певали на енглеском, француском, руском, шпанском и украинском језику.

детаљније »

Настава на даљину

У настави на даљину, ученици петог разреда су на тему “Омот за моју књигу, бајку из маште”, ликовна култура, представили како функционише на даљину њихова машта и креативност. Безброј дивних илустрација и ликовних радова на задату тему, говоре о таленту и безграничној машти наших малих уметника.

детаљније »
Scroll to Top