XIII Festival nauke u Beogradu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

U četvrtak 5.12. 2019. godine učenici naše škole su posetili XIII Festival nauke u Beogradu, na Beogradskom sajmu. Na ovoj najvećoj manifestaciji u oblasti promocije nauke i obrazovanja, učestvovalo je više od 60 naučnih i obrazovnih institucija iz Srbije i inostranstva.Učenici naše škole su sa nastavnicima fizike, Marijom Tomić Goljić i Milošem Dedeićem, kao i nastavnicom hemije Svetlanom Kerečki kroz različite naučne discipline dobili objašnjenja za različite pojave iz sveta oko nas. Neke od tema bile su posvećene robotima i robotici, recikliranju i očuvanju životne sredine, arheologiji, obliku planete Zemlje …

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Kao i prethodnih godina, nastavnici stranih jezika potrudili su se da obeleže Evropski dan jezika koji se slavi 26. septembra. U petak 24. septembra 2021. organizovano je takmičenje za Pesmu Evrovizije na kojem su učenici trećeg, šestog, sedmog i osmog razreda predstavljali razne evropske zemlje i pevali na engleskom, francuskom, ruskom, španskom i ukrainskom jeziku.

detaljnije »

Nastava na daljinu

U nastavi na daljinu, učenici petog razreda su na temu “Omot za moju knjigu, bajku iz mašte”, likovna kultura, predstavili kako funkcioniše na daljinu njihova mašta i kreativnost. Bezbroj divnih ilustracija i likovnih radova na zadatu temu, govore o talentu i bezgraničnoj mašti naših malih umetnika.

detaljnije »
Scroll to Top