ВУКАШИН МУШИКИЋ – СПОРТИСТА ГЕНЕРАЦИЈЕ

Вукашин Мушикић,на седници Наставничког већа одржаној 14.6.2022.године,изгласан je за спортисту генерације.

Вукашин се од малих ногу бави спортом.Од трећег разреда тренира кошарку за ОКК Краљево.Он је постепено савлађивао све кошаркашке потезе и кораке,редовно је тренирао и успеси су се низали. У IV разреду је освојио 2.место у бацању вортекса,на спортским играма за младе. У V разреду је освојио 2.место на општинском такмичењу из рукомета. У VII и VIII разреду на такмичењима разних нивоа,општинским,окружним освојио је 1.и 2. места у кошарци,баскету 3 на 3 и рукомету .
Такође је прошле године на међународном такмичењу у кошарци које је одржано у Бугарској,са својим тимом,који је био једини из Србије,освојио 1.место.
Осим што је најбољи спортиста генерације,Вукашин је одличан ђак,носилац Вукове дипломе,тако да је поред свакодневних тренинга и утакмица,успевао да изврши све своје школске обавезе и ваннаставне активности. Поносни смо што је школу представљао на многим такмичењима и желимо му да и у животу игра квалитетно,на било ком пољу.
Вукашин је упоран и амбициозан,па се надамо да ће се за њега тек чути у свету кошарке и спорта .
Олгица Матовић, одељењски старешина 8-1
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Стручно усавршвање наставника у дојезичној настави у шк 2023/24.

Aleksandar Mirović Тим броји око 20 наставника који поред извођења наставе на енлеском језику у дозвољеном обиму, имају и обавезу да се константно стручно усавршавају у школи и ван ње. Велики број двојезичних наставника присуствовао је обележавању Европског дана страних језика 26. септембра у амфитеатру школе за који се традиционално припрема такмичење за Песму Евровизије

детаљније »

Математика без граница – Финале Бугарске олимпијаде

Након седам дана боравка у Несебару у Бугарској, ученици наше школе се враћају пуни успомена на ово дивно искуство. Након такмичења у индивидуалним и екипним категоријама стигле су и медаље. Ученик Василије Јовановић освојио је бронзану медаљу у појединачној категорији. Ученик Огњен Остраћанин освојио је златну медаљу у појединачној категорији. Огњен Остраћанин је освојио и златни

детаљније »
Scroll to Top