ВУКАШИН МУШИКИЋ – СПОРТИСТА ГЕНЕРАЦИЈЕ

Вукашин Мушикић,на седници Наставничког већа одржаној 14.6.2022.године,изгласан je за спортисту генерације.

Вукашин се од малих ногу бави спортом.Од трећег разреда тренира кошарку за ОКК Краљево.Он је постепено савлађивао све кошаркашке потезе и кораке,редовно је тренирао и успеси су се низали. У IV разреду је освојио 2.место у бацању вортекса,на спортским играма за младе. У V разреду је освојио 2.место на општинском такмичењу из рукомета. У VII и VIII разреду на такмичењима разних нивоа,општинским,окружним освојио је 1.и 2. места у кошарци,баскету 3 на 3 и рукомету .
Такође је прошле године на међународном такмичењу у кошарци које је одржано у Бугарској,са својим тимом,који је био једини из Србије,освојио 1.место.
Осим што је најбољи спортиста генерације,Вукашин је одличан ђак,носилац Вукове дипломе,тако да је поред свакодневних тренинга и утакмица,успевао да изврши све своје школске обавезе и ваннаставне активности. Поносни смо што је школу представљао на многим такмичењима и желимо му да и у животу игра квалитетно,на било ком пољу.
Вукашин је упоран и амбициозан,па се надамо да ће се за њега тек чути у свету кошарке и спорта .
Олгица Матовић, одељењски старешина 8-1
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Општинско такмичење из прве помоћи

Тиме што доброту ширимо око себе, истовремено је учвршћујемо и у себи самима.” А. Гарборг Општинско такмичење у пружању прве помоћи одржано је у уторак, 23. маја 2023. године са почетком у 11 часова у дворишту Медицинске школе Краљево. Тим наше школе „Батаљонци” чинили су ученици одељења VI/6 Тара Антонијевић, Ева Булатовић, Нађа Вујовић и

детаљније »
Scroll to Top