DAN RUŽIČASTIH MAJICA“ MEĐUNARODNI DAN PREVENCIJE VRŠNJAČKOG NASILJA

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Oko 450 učenika i dvadeset učitelja Osnovne škole „IV kraljevački bataljon“ iz Kraljeva, uz podršku direktorke Marine Vučinić, 26.februara 2020.godine poslali su jasnu poruku obojenu ružičastom bojom. Poslednje srede meseca februara na “Međunarodni dan prevencije vršnjačkog nasilja” ili “Dan ružičastih majica” imali smo jasnu poruku za sve – „Nasilje prestaje sad i ovde!“

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Kao i prethodnih godina, nastavnici stranih jezika potrudili su se da obeleže Evropski dan jezika koji se slavi 26. septembra. U petak 24. septembra 2021. organizovano je takmičenje za Pesmu Evrovizije na kojem su učenici trećeg, šestog, sedmog i osmog razreda predstavljali razne evropske zemlje i pevali na engleskom, francuskom, ruskom, španskom i ukrainskom jeziku.

detaljnije »

Nastava na daljinu

U nastavi na daljinu, učenici petog razreda su na temu “Omot za moju knjigu, bajku iz mašte”, likovna kultura, predstavili kako funkcioniše na daljinu njihova mašta i kreativnost. Bezbroj divnih ilustracija i likovnih radova na zadatu temu, govore o talentu i bezgraničnoj mašti naših malih umetnika.

detaljnije »
Scroll to Top