Додела медаља и диплома нашим ученицима за постигнуте резултате на Међународној математичкој олимпијади “Математика без граница”

И ове године, основна школа “IV краљевачки батаљон” учествовала је на такмичењу “Математика без граница” (Бугарска олимпијада). У јесењем колу учествовало је 22 600 учесника из 24 земље (Естонија, Румунија, Северна Македонија, Турска, Филипини, Црна Гора, Азербејџан…), међу њима и 20 ученика наше школе. Ученици су решавали 20 задатака на енглеском језику за 60 минута. Знање математике и енглеског језика донело је и 12 медаља, 2 златне, 4 сребрне и 6 бронзаних. Ученици и наставници су задовољни резултатима и надају се да ће у наредним колима бити још бољи. Предстоји спремање за зимско и пролећно коло као и финале које се одржава у јуну у Несебру.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Обавештење

Поштовани родитељи, након одржаног педагошког колегијума, а поводом одлуке Владе да моментално прекине наставну годину, желим да вас обавестим о одлукама, договорима које смо постигли. Наставна година завршава се 6.6.2023. године. До тада ће сваки наставник саопштити ученицима предлог закључне оцене. Уколико се ученици слажу са предложеном оценом, наставник је закључује наредних дана; ако ученик

детаљније »
Scroll to Top