PRAVO DA SVAKO DETE UŽIVA LAKO

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Povodom obeležavanja Dečje nedelje na temu DA PRAVO SVAKO DETE UŽIVA LAKO, Učenički parlament naše škole ugostio je predstavnike medija. Okrugli sto i debata su se vodili na temu MI I MEDIJI-MOJE PRAVO NA IZRAŽAVANJE.
Direktorka regionalne televizije Kraljevo, Violeta Konjokrad, prisustvovala je sednici Učeničkog parlamenta i na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva i stručnosti, pomogla učenicima da razumeju značaj i ulogu medija. Lepa saradnja, bogatije znanje kao i važna poruka javnosti su još jedan korak napred ka ostvarivanju još boljih rezultata u raznim sferama interesovanja naših vrednih učenika.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Kao i prethodnih godina, nastavnici stranih jezika potrudili su se da obeleže Evropski dan jezika koji se slavi 26. septembra. U petak 24. septembra 2021. organizovano je takmičenje za Pesmu Evrovizije na kojem su učenici trećeg, šestog, sedmog i osmog razreda predstavljali razne evropske zemlje i pevali na engleskom, francuskom, ruskom, španskom i ukrainskom jeziku.

detaljnije »

Nastava na daljinu

U nastavi na daljinu, učenici petog razreda su na temu “Omot za moju knjigu, bajku iz mašte”, likovna kultura, predstavili kako funkcioniše na daljinu njihova mašta i kreativnost. Bezbroj divnih ilustracija i likovnih radova na zadatu temu, govore o talentu i bezgraničnoj mašti naših malih umetnika.

detaljnije »
Scroll to Top