ПРИПРЕМНО ПРЕДШКОЛСКИ ПРОГРАМ – Угледна активност

Занимања људи – пекар

 

Дана 28.03.2024.године реализована је угледна активност са групама 0/1 и 0/5.

У складу са нашом посвећеношћу и подршци образовању и развоју најмлађих ученика наше школе, реализовали смо угледну активност „Занимања људи – пекар“. Ова активност је имала за циљ да пружи ученицима увид у различита занимања, њихове карактеристике и могућности, о значају и важности одређених заната.

Током посете пекара нашој школи, пекар је поделио своје знање и искуства са нама. Демонстрирао је различите фазе процеса печења кроасана, од припреме теста до финалног производа. Деца су имала прилику да постављају питања и да учествују у неким од корака производње.

Ова активност је инспирисала ученике да цене рад пекара, као и традиционалне вредности.

Угледној активности присуствовали стручни сарадници, психолози Марина Оцокољић и Тијана Ђурић, педагог школе Тијана Билибајкић, библиотекар Марија Данчетовић, професори разредне наставе Слободанка Опачић, Невена Танасковић, Ана Бинићанин Станишић, Мира Станковић, Михаела Пантић, као и драге голегинице васпитачи, Данијела Нешковић, Јелена Младеновић и Невена Чубрић.

Посебну захвалност дугујемо пекару Данијелу Трајковићу који је учествовао у угледној активности и на најбољи могући начин ученицима пренео свој занат и љубав према истом.

Васпитачи:

Љиљана Веселиновић

Јована Милић Вукомановић 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Стручно усавршвање наставника у дојезичној настави у шк 2023/24.

Aleksandar Mirović Тим броји око 20 наставника који поред извођења наставе на енлеском језику у дозвољеном обиму, имају и обавезу да се константно стручно усавршавају у школи и ван ње. Велики број двојезичних наставника присуствовао је обележавању Европског дана страних језика 26. септембра у амфитеатру школе за који се традиционално припрема такмичење за Песму Евровизије

детаљније »

Математика без граница – Финале Бугарске олимпијаде

Након седам дана боравка у Несебару у Бугарској, ученици наше школе се враћају пуни успомена на ово дивно искуство. Након такмичења у индивидуалним и екипним категоријама стигле су и медаље. Ученик Василије Јовановић освојио је бронзану медаљу у појединачној категорији. Ученик Огњен Остраћанин освојио је златну медаљу у појединачној категорији. Огњен Остраћанин је освојио и златни

детаљније »
Scroll to Top