Tradicionalno, i ove godine na Savindan, u čast najznačajnijeg prosvetitelja, Svetog Save, gradonačelnik Kraljeva, Predrag Terzić, dodelio je, u ime grada, Svetosavsku nagradu najboljim učenicima kraljevačkih osnovnih i srednjih škola.
Ova nagrada predstavlja priznanje učenicima za njihov celokupan rad u školi: učenje, vladanje, volontiranje, rad u sekcijama, uspehe na takmičenjima, humanost.
Ovogodišnja dobitnica Svetosavske nagrade je Dejana Andrić, učenica VIII2. Ovu prestižnu nagradu zaslužila je konstantnim radom i zavidnim znanjem iz svih predmeta. Dejana je vredna, marljiva i odgovorna, višestruko talentovana, nesebična, svoje školske obaveze ispunjava na vreme i uvek je spremna da svojim vršnjacima pomogne, pa su to razlozi zašto je baš ona odabrana da nas predstavlja na svečanoj dodeli nagrada.
Ponosni smo što ovakvi učenici pohađaju našu školu i što nas predstavljaju u najboljem svetlu. Nadamo se da će Dejani Svetosavska nagrada biti podstrek za nove uspehe u narednom školovanju.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Scroll to Top