Učenička zadruga “Bataljonci” se 24.oktobra predstavila posetiocima Sajma knjiga u Beogradu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Učenička zadruga “Bataljonci” se 24.oktobra predstavila posetiocima Sajma knjiga u Beogradu, izloživši svoje radove na štandu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Iako je od skoro osnovana, učenička zadruga je svojim radovima, koji su nagrađeni za najbolji “Start-up” u preduzetništvu, privukla pažnju posetioca koji su sa našim predstavnicima razmenili iskustva. Štand je posetio ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Mladen Šarčević, koji je čestitao nastavnici likovne kulture Jasmini Tonić, inače direktorki đačke zadruge, na velikom zalaganju i predanom radu sa učenicima.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Kao i prethodnih godina, nastavnici stranih jezika potrudili su se da obeleže Evropski dan jezika koji se slavi 26. septembra. U petak 24. septembra 2021. organizovano je takmičenje za Pesmu Evrovizije na kojem su učenici trećeg, šestog, sedmog i osmog razreda predstavljali razne evropske zemlje i pevali na engleskom, francuskom, ruskom, španskom i ukrainskom jeziku.

detaljnije »

Nastava na daljinu

U nastavi na daljinu, učenici petog razreda su na temu “Omot za moju knjigu, bajku iz mašte”, likovna kultura, predstavili kako funkcioniše na daljinu njihova mašta i kreativnost. Bezbroj divnih ilustracija i likovnih radova na zadatu temu, govore o talentu i bezgraničnoj mašti naših malih umetnika.

detaljnije »
Scroll to Top