125 godina postojanja

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Naša škola je u petak, 20.decembra 2019.godine proslavila rođendan, 125 godina svog postojanja. Program je održan u Kraljevačkom pozorištu: izvedena je predstava pod nazivom „Škola kroz vekove“, u kojoj su učestvovali bivši i sadašnji učenici Škole. U predstavi je na moderan i interesantan način predočen razvoj naše škole od početaka do današnjih dana. Nakon predstave, usledio je glavni deo programa, predstavljanje monografije „Tradicija kroz vekove“, a u čemu su učestvovali dr Dragoljub Danilović, profesor istorije, Ana Gvozdenović, književni kritičar i Tomislav Simović, najstariji živi učenik Škole.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Kao i prethodnih godina, nastavnici stranih jezika potrudili su se da obeleže Evropski dan jezika koji se slavi 26. septembra. U petak 24. septembra 2021. organizovano je takmičenje za Pesmu Evrovizije na kojem su učenici trećeg, šestog, sedmog i osmog razreda predstavljali razne evropske zemlje i pevali na engleskom, francuskom, ruskom, španskom i ukrainskom jeziku.

detaljnije »

Nastava na daljinu

U nastavi na daljinu, učenici petog razreda su na temu “Omot za moju knjigu, bajku iz mašte”, likovna kultura, predstavili kako funkcioniše na daljinu njihova mašta i kreativnost. Bezbroj divnih ilustracija i likovnih radova na zadatu temu, govore o talentu i bezgraničnoj mašti naših malih umetnika.

detaljnije »
Scroll to Top