Дан школе

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Поводом обележавања Дана школе, у холу наше школе је уприличена ликовна изложба на тему “Школа у мојим очима”, 125 година постојања. Ученици нижих и виших разреда, су заједно са својим учитељима и наставницима ликовне културе насликали мноштво ликовних радова који завредјују изузетну пажњу. Стручни жири је обавио селекцију радова, и одабрао по 3 рада виших и нижих разреда, за награде и похвале.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Као и претходних година, наставници страних језика потрудили су се да обележе Европски дан језика који се слави 26. септембра. У петак 24. септембра 2021. организовано је такмичење за Песму Евровизије на којем су ученици трећег, шестог, седмог и осмог разреда представљали разне европске земље и певали на енглеском, француском, руском, шпанском и украинском језику.

детаљније »

Настава на даљину

У настави на даљину, ученици петог разреда су на тему “Омот за моју књигу, бајку из маште”, ликовна култура, представили како функционише на даљину њихова машта и креативност. Безброј дивних илустрација и ликовних радова на задату тему, говоре о таленту и безграничној машти наших малих уметника.

детаљније »
Scroll to Top