XIII Фестивал науке у Београду

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

У четвртак 5.12. 2019. године ученици наше школе су посетили XIII Фестивал науке у Београду, на Београдском сајму. На овој највећој манифестацији у области промоције науке и образовања, учествовало је више од 60 научних и образовних институција из Србије и иностранства.Ученици наше школе су са наставницима физике, Маријом Томић Гољић и Милошем Дедеићем, као и наставницом хемије Светланом Керечки кроз различите научне дисциплине добили објашњења за различите појаве из света око нас. Неке од тема биле су посвећене роботима и роботици, рециклирању и очувању животне средине, археологији, облику планете Земље …

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Као и претходних година, наставници страних језика потрудили су се да обележе Европски дан језика који се слави 26. септембра. У петак 24. септембра 2021. организовано је такмичење за Песму Евровизије на којем су ученици трећег, шестог, седмог и осмог разреда представљали разне европске земље и певали на енглеском, француском, руском, шпанском и украинском језику.

детаљније »

Настава на даљину

У настави на даљину, ученици петог разреда су на тему “Омот за моју књигу, бајку из маште”, ликовна култура, представили како функционише на даљину њихова машта и креативност. Безброј дивних илустрација и ликовних радова на задату тему, говоре о таленту и безграничној машти наших малих уметника.

детаљније »
Scroll to Top